Mirele – în cadrul armatei, mireasa – sora unui fost coleg de clasă. Florin un băiat de toată isprava, atent la detalii și grijului cu toată lumea. Nicoleta fată foarte frumoasă, atât de frumoasă a fost în ziua nunții că până și mirele mi-a spus la un moment dat că a rămas uimt că tocmai el este alesul ei.

M-a sunat el într-o zi să îmi spună că ar dori să aibă echipa noastră de foto video la nunta lui, cu toate că mai avea ceva prieteni care se ocupă de fotografia de nuntă. Am rămas surprins că după mai bine de o lună de la primul apel s-a hotărât să-și facă evenimentul cu noi. Ne-a lămurit tot el de ce a durat atât de mult: „-Ați fost singurii care nu m-ați sunat după să mă întrebați dacă m-am hotărât, că se va ocupa data și chestii de genul acesta!“. Da! E adevărat, evităm să stresăm mirii cu întrebări inutile, ne facem treaba și suntem acolo dacă suntem bineveniți.

A venit ziua nunții, una destul de plăcută ca vreme. Am făcut toate tradițiile de la noi, cu fotografii și video la gătitul mirelui, la nași și apoi la gătitul miresei, hora miresei, turta, cununia civilă, cununia religioasă și apoi petrecerea de la restaurant. De obicei, rămânem priteni cu mirii pe care îi pozăm. Asta s-a întâmplat și cu Florin și Nicoleta. Vă mulțumim dragilor că ne-ați chemat să vă fim alături în cel mai important moment al vieții voastre!